Ingrediƫnten (6 porties):
– 700 gram kipfilet
– 1 ui
– 3 wortels
– 2 repen bleekselderij
– 3 tenen knoflook
– 2 liter kipbouillon
– 225 gram noedels
– 1 laurierblad
– 4 theelepels tijm
– 4 theelepels rozemarijn
Bereiding:
1. Snij alle groentes redelijk grof en voeg deze samen met de kip toe in de slow cooker.
2. Voeg de bouillon toe.
3. Leg de kruiden bovenop en voeg eventueel zout en peper toe
4. Zet de slow cooker 7 uur op LOW.
5. Na 7 uur: haal alle kruiden uit de slow cooker, haal de kip uit de slow cooker en trek deze met twee vorken tot kleine stukken uit elkaar.
6. Voeg de kip weer toe aan de slow cooker en voeg hierbij de noedels.
7. Zet de slow cooker nog 20 tot 30 minuten op LOW, totdat de noedels gaar zijn.
Reacties door